Sunday, February 25, 2018
kitarankorjaus soitinkorjaaja soitinkorjaamo soitinkorjaus soitinhuolto tampere kitaranrakennus soitinrakennus kitara huolto korjaus

Koivisto guitars Facebook

1 month ago
Pato murtui - Litku Klemetti Vuoden kainuulaiseksi - Kainuun Sanomat

Hyvä, Litku! Hieno valinta. Litkuhan soittaa Koivisto sähköbalalaikalla, joka on tuossa Kainuun Sanomien kuvassa tositoimissa!

Juna Kainuuseen mursi padon ja pysähtyi kainuulaisten sydämiin. Laulaja ja lauluntekijä Sanna Litku Klemetti valittiin Vuoden

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 15 »Sami Koivisto

Soittohistoriani alkuhämärissä aloittelin kuusikielisen saloja vaarini tekemällä ja sittemmin isäni parantelemalla kitaralla. Vahvistimena toimi vanha kelanauhuri. Vaarini rakensi kitaran 60-luvulla Tekniikan maailma-lehdessä julkaistujen piirrustusten mukaan. Pienessä verstaassa kerrostalossa rakennettu kitara asetti ilmeisen selvästi siemenen alitajuntaani, josta myöhemmin kasvoi ammatti.

Verstaani sijaitsee vanhalla Suomen Trikoo-tehtaalla Tampereen Pyynikillä. Oppini olen saanut Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen soitinrakennuslinjalta, itseopiskeluna ja monelta eri rakentajalta koulun aikana ja sen jälkeen. Vaativa taito saavutetaan vasta vuosien työn ja kokemuksen kautta.

Rakennan erilaisia kielisoittimia laadukkaista puista. Sähkö- ja  akustisia kitaroita, bassoja,  mandoliineja ym. erilaisia eksoottisempia soittimia kuten laud.  Kaikki tilaus-soittimet tehdään käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yksilöitä valmistettaessa voidaan kiinnittää erityistä huomiota materiaalien ja työn korkeaan laatuun.

 

Korjaan ja huollan myös kovia kokeneita tai huollon/säädön tarpeessa olevia soittimia. Kannattaa tuoda soitin näytille. Tarjoan ilmaiseksi soittimen kunnostushinta-arvion. Voit myös tiedustella mahdollisia korjauskustannuksia puhelimitse tai sähköpostitse. Tarkkaa hintaa on tosin usein vaikea sanoa näkemättä itse soitinta.

Teen työni takuulla, yli vuosikymmenen kokemuksella. Kuulun Suomen Soitinrakentajien Kiltaan ja Kulttuuriosuuskunta KAJEeseen.

Tervetuloa käymään verstaalla.

-Sami

————————————————————————————————————————————